- اصل دیلبرت (نفرین ترفیع) میگه: « « گاهی کمکفایتترین افراد ترفیع میگیرند چون کسانی هستند که شما نمیخواهید کار واقعی انجام دهند. خردمندانه نیست که بهترین خبرنگار یا برنامهنویس کامپیوتر را به سمت مدیریت ارتقا دهیم چراکه شرکت از داشتن مهارتهای منحصربهفرد او محروم میشود.»قانون پارکینسون میگه: «کار به میزان زمانی که به آن اختصاص میدهید طول میکشد. به عبارتی اگر یک هفته به خود فرصت دهید تا یک کار را به پایان برسانید، احتمالا یک هفته تمام طول میکشد تا آن کار را به پایان برسانید، حتی اگر میتوانست در زمان کمتری انجام شود.»قانون بروکس میگه: «وقتی یک پروژه تأخیر دارد، آوردن افراد جدید میتواند تأخیر پروژه را بیشتر کند.»به ندرت مدیرانی وجود دارند که بر اساس «موفقیتهای قبلی» برای «جایگاه بعدی» مناسب هستند.
#مدیریت#استیو_جابز میگه: "با عقل جور در نمیاد که آدمهای باهوش رو استخدام کنیم و بهشون بگیم چه کاری بکنند.
ما آدمهای باهوش رو استخدام میکنیم تا اونا به ما بگن چه کاری بکنیم!"اگر چند سال پیش بود و به جایی دعوت میشدم و موقع حرف زدنم میزبانان سرشون به کار خودشون بود میزدم زیر میز و جلسه را ترک میکردم، اما نشستم و ادامه دادم در حالیکه میدانستم از دو دنیای متفاوت هستیم. نمیدانم اسمش پختگی است یا خونسردی. هر چه هست انقدر میفهمم که تغییر کردهام.گاهی سوهان کار صد تا شمشیر را به تنهایی انجام میدهد.نعمت روی زمین قسمت پررویان است
خون دل میخورد آنکس که حیایی داردچه بسا رفقای گرامی وسط میدان اما پشت به معرکهی اصلی ایستادهاند.- چرا سیاستمداران و مسئولان باید کمتر حرف بزنند؟
- چون هر چی بیشتر حرف بزنی کلمات معنای کمتری پیدا میکنند.
#سیاستنمیتوان همزمان به فردی وظیفه و مسئولیت را واگذار کرد.#گرانی یک درد است، #گرانفروشی دردی عظیمتر.کار تیمی موفق، صرفا حاصل تقسیم فعالیتها نیست. بلکه تقسیم متناسب فعالیتها بر اساس توانمندیها و علایق و ویژگیهای افراد تیم میتواند یک کار تیمی موفق را شکل دهد.
#مدیریتچرا اصرار دارید کسی که حد خود را مجری کار میداند به عنوان کارشناس دعوت کنید.پادکست #رادیو_مضمون واقعا شنیدنیه. خداقوت به تیم خوب و درجه یک آن.https://hamshahrionline.ir/x۸htvخواندنی#نماینده_مجلس سیاستمدار به معنای متعارف آن نیست پس شایسته است صریح، شفاف، بدون ابهام، ساده و قابل راستی آزمایی سخن بگوید.#لایک گرفتن به چه قیمتی؟گاهی ما سرگردانیم در انتخاب میان شیرینی توهم و یا صبوری مواجهه با واقعیت.ما گدایان خیل سلطانیم …اگر کسی به فراخور مطالعه و رشته دانشگاهی اش یک بار و فقط یکبار #مقاله نوشته باشد میفهمد که کاری بسیار دشوار و شجاعانهای است و اگر از تعداد متعارف بیشتر شود(محتوا که بماند) کاری بس بی اعتبار و حتی گستاخانهای در ساحت علم و دانش به حساب میآید.- My Twitter Interaction Circle generated by http://TwitterCircle.comقانون مورفی میگه: «همه چیز ذاتا دچار خطا و دردسر میشود مگر اینکه برای درستی آن تلاشی شده باشد. یا به عبارتی خطای احتمالی رخ خواهد داد.»اصل پارتو میگه: «۸۰٪ از اثرات ناشی از ۲۰٪ از علل است. به طور مثال در محل کار این میتواند به این معنی باشد که ۸۰٪ از نتایج حاصل تلاش ۲۰٪ از کارمندان یا وظایف تعریف شده است.»اصل پیتر میگه: «اکثر انسانها زمانی از موقعیت شغلی خود راضی هستند که معتقد باشند در حد مشخصی از بی کفایتی هستند و به محض احساس کفایت، از موقعیت فعلی ناراضی خواهند بود.»روح مستطاب برادر عزیزمان، مسعود دیانی آسمانی شد.فارغ از سیاست، خندهدارترین حرفی که این روزها از ماجرای مسمومیت دختران به گوش میرسد این است که کار خود حکومت است. آخه با چه منطقی این حرف را میزنید؟ چطور میپذیرید؟ دختران ما با احترام کامل در مدارس همین کشور درس میخوانند. حتی اگر مخالفید حداقل کمی انصاف داشته باشید.رویکرد همشهری نسبت به پدیده «پیروز» درست و منطقی است.مراقب روحیه بچهها و نوجوانها باشیم. یه موقع ناخواسته استرس ناشی از شرایط نامطلوب اقتصادی را به آنها منتقل نکنیم. بذاریم زندگیشون را بکنن. کسی از فردا خبر نداره، شمع امید را در دلشون زنده نگهداریم.اینکه عادت کنیم در یک حوزه مشخص، دقیق حرف بزنیم بسیار بهتر است تا در موضوعات مختلف نظرات صد من یه غاز تفت بدهیم.- رویاپردازی یا برنامهریزی؟
اولویت با کدام است؟
پایههای فکری ما بر کدام یک از این دو سازه بنا شده است؟چه بسا رفقای گرامی که وسط میدان اما پشت به معرکهی اصلی ایستادهاند.اگر جزئیات را به شما دیکته کردهام (وظیفه)، پس مسئولیت نتیجه با من است و اگر نتیجه را مشخص کردهام (مسئولیت) نمیتوانم جزئیات را دیکته کنم.
#مدیریتوقتی سرعت تغییر و تحولات افزایش مییابد نمیشود برای آینده #تصمیم_گیری کرد، فقط میتوان آینده را #طراحی کرد.#شهید_محمد_بروجردی چه شخصیت جذاب و پیچیدهای داشته. شخصیتی مهربان و صبور که در دل مبارزه و نبرد قرار میگیرد و این کش و قوسها و قرار گرفتن در میان سختیها از او مردی آرمانی و رویایی میسازد. چقدر جای این تیپ افراد در زمانه ما خالیست.#رسانه در ذات خود باید کنشگر باشد و تنها به ضرورت نقش واکنشگر را ایفا کند. این روزها رسانهها از نقش کنشگری خود فاصله زیادی گرفتهاند. به عبارتی توانایی طراحی و ایجاد زمین بازی جدید را تا حدود زیادی از دست دادهاند.اخبار جعلی از آنچه فکر میکنید خطرناکترندمسائل و معضلات #اقتصاد ایران پیچیدهتر از آن شده است که بتوان فقط با تکیه بر اقتصاددانان آن را حل کرد.رهروگر صد هنر دارد توکل بایدش
#حافظظاهرا همه داریم با #آلودگی_هوا کنار میآییم. به نظر میرسد تنها راه نجات، سازگاری است.