- امروز با یه واژه جدید آشنا شدم:
#افسردگی_مازت
ظاهرا آلودگی هوا باعث افسردگی میشه، توضیحی قابل قبوله برای میزان افسردگی که تو این روزها تو جامعه میبینیم.رائفیپور گفته علی شوخیهای خییلی ناموسی میکرده، اون که بهش هرجی نیست، مشکل اینه که کسانی معترض شدند که خودشون همواره چهره خشن و خونریزی از علی ساختن و بواسطه اون خشونتهای خودشون رو توجیه میکردند.
[هردو گروه هم مستند به روایات خودساخته]
اگر قرار به تنبیهه، هردو گروه تنبیه شوندمعاون اول ر.ج: چند میلیارد دلار آزاد شد.
خبرهای آتی:
+کلللللییی میلیارد دلار آزاد شد.
+یه کم میلیارد و خردهای دلار از سری قبل مونده بود که اونم آزاد شد.
+اییینقدر میلیارد دلار داره آزاد میشه که اگر بگم همهتون فردا فروشنده میشید، نمیگم که شوک نشید.
+وااای اگه بدونید چی شدهسخنگو گفت تاجها رو پهلوی برده، وزیر میگه تاجها هست اما یه چیزهایی!!! هست که پهلوی برده، اصلا چرا از اول انقلاب براشون اینطور جا افتاده که برای اثبات خودشون باید پهلوی رو تخریب کنن؟
پهلوی دزد، قاتل، اصلا پستترین حکومت دنیا، این باعث میشه اشتباهات شما نادیده گرفته بشه؟از صبح فکرم پیش اون دخترکه و هزاران کودک کار.
کاش نظارتی روی رفتار با این کودکان کار وجود داشت.نسل دهه ۳۰ و ۴۰ انسانهای غریبی هستند.
اونها زمانی که جوان بودند در اوج تندروی و قطعا با نادیده گرفتن تجربیات بزرگترهای خودشون اقدامات هیجانی کردند که نتیجهاش هنوز هم نسلهای بعد رو متاثر میکنه، بعد هم با توهم علامه دهر بودن، هم نسل قبل رو از تصمیمگیری حذف کردند/۱تحویل جوانترها بدیم و در این فاصله به جوونها اعتماد بنفس بدیم، کمکشون کنیم یاد بگیرند و در چالشها و اشتباهات همراهشون باشیم و از همه مهمتر پشتیبانشون باشیم./۸باید اجازه بدن حتی اگر نسل بعدی داره اشتباه میکنه، سهم بیشتر تصمیمگیری رو خودش داشته باشه.
قرار نیست نسل قدیمی سکوت کنه، اما قرار هم نیست خودش رو در راس تصمیمسازی بدونه.
ما دهه ۵۰ و ۶۰ ها هم باید متوجه باشیم که اشتباه بزرگترهامون رو تکرار نکنیم/۶حس ترس و احتیاط.
این نسل با وجود رزومه سیاهش هنوز هم تلاش داره جوونترها رو (که حالا خیلیهاشون دیگه میانسالن) کمتر از خودش تصور کنه و هنوز تصور میکنه دیگران باید مطیع درایتش باشند.
نقد من شاید کمی تنده اما قصد ندارم به مسنهای جامعه بگم قرار نیست اظهار نظر کنن/۴هم هیچوقت به نسل بعدی اعتماد نکردند یا فرصت ندادند که در تصمیمگیریها دخالت کنه، حتی برنامهای هم برای آموزش نسل بعدی نداشتند. انگار تصور جاودانگی هم یکی دیگه از توهمات این نسل هست.
حالا همین نسل در سنین پیری در حالی که هیجانات جوانیاش فروکش کرده، به شدت محتاط شده/۲@Zarghami_ez
جناب اقای ضرغامی این سوال منم هستاین سوالیه که باید بپرسیمهمیشه معتقد بودم ما در تشخیص صلاح خودمون در آینده خیلی ناتوانیم، اینروزها چنان عجزی در تشخیص خیر و صلاح خودمون حس میکنم که در مقابلش باور قبلیم هیچی نیست.ظاهرا امروز سد چمشیر آبگیری شده!فقط چنگیزخان مغول، چرا نریم سراغ سرمنشا؟برام سواله که آیا گاز مراکز مذهبی هم قطع شده یا نه؟و از صبح این فکر تو سرمه که آیا وقتم رو بیخودی صرف تلاش برای «یه اثر گذاشتن» میکنم، سخته که وقتی دیگه تو سرازیری عمری، ندونی چیزی که داری پشت سرت جا میذاری ارزشش رو داشته یا نه.یکی کمال رو تو علم میبینه، یکی تو قدرت و یکی تو کمک به دیگران.
ما نمیتونیم افراد رو با معیارهای خودمون بسنجیم اما غالبا این اشتباه رو میکنیم که توصیههامون به افراد براساس معیارهای خودمونه و فراموش میکنیم که معیارهای ما چقدر ممکنه با طرف مقابل فاصله داشته باشه و /۲به داروغههای مرتشع تبدیل میشن که هر تخلفی براشون به معنی درآمد بیشتر هست نه نابودی منابع ملی.
در کشوری که اجماع وجود نداره و بجای همافزایی، با نگاه مقطعی مداوما از سوبسید برای کنترل مشکلات استفاده بشه، هر روز دغدغه عمومی برای حل بحران تبدیل به انتظار از حاکمیت میشه./۴سراغ ابزارهای خورشیدی و مشابه برن.
بدون اینکه بخوایم بزرگنمایی کنیم، این مساله سرمای فعلی ایران مشکلی نبود که بخواد به بحران تبدیل بشه، فقط کافی بود از سالها پیش که روند رشد مصرف انرژی ایران زیاد میشد، سیاستهای حاکمیت به سمت کاهش مصرف ساختمانها، افزایش بهرهوری و تشویق به /۲وضعیت کارخانه نوآوری آزادی هنوز در ابهام هست و این بلاتکلیفی فشار روانی زیادی به همه ما وارد کرده.و کشورهای عقب مانده، صرفا با تصمیمات مقطعی بحران رو عقب میاندازند.توی فیلمهای اکشن دیدین دو نفر ماشینشون رو با سرعت زیاد به سمت هم میرونن و هرکی زودتر ماشین رو منحرف کنه باخته؟
آمریکا تو رقابت صدمه زدن به کسب و کارهای ایرانی در مقابل ج.ا. دوام نیاورد و کشید کنار و محدودیت ارائه خدمات آنلاین به ایران رو برداشت.
فیلترینگ ۱
تحریم ۰در شرایط بحرانی هر کشوری اطلاعیههایی برای همکاری شهروندان صادر میکنه.
اما کشوری که سرمایه اجتماعیاش رو از دست داده باشه، توی بحران شدید گاز حتی امکان درخواست از مردم بابت صرفهجویی رو هم نداره.چقدر در مورد دشمنان امیر و کسانی که خاموشش کردند اطلاع داریم؟ آیا نسل دشمنان امیر پایدارترند یا نسل امیرکبیرها؟- یکی از مدیرای شهرداری آمده بوده بازدید، به همکار من گفته چرا بچهها رو میزشون قهوهست؟
همکارم گفته نمیدونم حتما دوست دارن.
گفته باید کاری کنید که بچهها چای و دمنوش بخورن، باید فرهنگ ایرانی اسلامی رو جا بندازین اینجا.
دوست دارم بدونم @arzakani۴ اینا رو از کجا میاره!یه سر به توییتهای قدیمیام زدم و چشمم به این خورد، چقدر لازم بود.به بهانه اینکه جلوی سفارت آلمان داریم عکاسی میکنیم داشت جلبمون میکرد، اینطوری از سفارتها حفاظت میشه، بعد حضرت میپرسن چرا رو دیوار ۱۵۰ سفارت دیگه چیزی نمینویسن، چرا واقعا؟قرار داشتم هیچوقت برنگردم به این ساختمون، دلم نمیخواست هرگز دوباره خونه اول تیوان و خونه اول خیلی از استارتاپهای تیوان رو ببینم، جایی رو که صدها نفر توش با انرژی کار و زندگی میکردن …
@tivanclubمن نظرم اینطور نیست، به احتمال خیلی زیاد کسی که چنین رزومهای برای من ارسال کنه یک پوئن مثبت براش در نظر میگیرمدخترک ۶-۷ ساله آدامس فروش تو مترو آمد طرفم
وسط چونه زدن که آدمس نمیخوام، یهو دستم رو بوسید، احساساتی شدم و دست کشیدم سرش.
یکدفعه یه واکنش عجیب و تندی نشون داد، شروع کرد به زدن من …
امیدوارم تصورم از واکنشش غلط باشه، نگرانم رفتار من براش تداعی رفتارهای آدمهای نادرستی بوده.شاید این پادکست طنز کمی کمک کنه تلخی واقعیتی که گفتم گرفته بشه:اونها فرصت در راس قرارگرفتن رو در زمان مناسب از ما دزدین و باید بپذیریم که این فرصت برای همیشه از بین رفته، قرار نیست ما جایگاه رو از مسنها تحویل بگیریم و تصاحب کنیم، ما وظیفه داریم به عنوان میانسالان جامعه نقش واسط رو بازی کنیم، اجازه اظهار فضل رو از بزرگترها بگیریم و/۷فقط تلاش دارم بیپرده درمورد سابقه تصمیمگیریهاشون با خوشون درددل کنم تا هم به این موضوع تاکید کرده باشم که کسی ارجح بر دیگران نیست و هم هشدار بدم که باید متوجه باشن که دیگه توی این سن نه برای خود که برای آینده دیگران تصمیم میگیرند، آیندهای که سهم خودشان از آن بسیار کمه/۵و از هر تغییری میترسه، اما از اونجایی که هنوز خودش رو اعلم بر دیگران میدونه، ترسش رو به هوشمندی خودش تعبیر میکنه و تصور جاودانگیش هم باعث شده هنوز بخواد مسرانه در راس تصمیمسازی برای آینده دیگران باشه.
این نسل همواره درگیر احساساتش بوده، در جوانی احساسات رادیکال و در پیری/۳میخور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب
چون نیک بنگری همه تزویر میکنند
این پادکست طنزپردازی، خیلی با حال و هوای اینروزها سازگارهنمایشگاه ساختمان، ظاهرا یک سالن رو به عنوان سالن بانوان تعریف کردن، نه اینکه قراره بانوان کارآفرین مثلا یه جا جمع بشنها، بازدیدش هم فقط برای بانوانه!!!علیرغم تکذیبهای قبلی:
با سلام
به اطلاع میرساند به منظور جلوگیری از سوء استفاده و تقلب برخی افراد سودجو و فرصت طلب و با ابلاغ شورای امنیت کشور، اینترنت حوزه برگزاری آزمون سراسری منطقه سکونت شما در صبح روز پنجشنبه و جمعه این هفته قطع خواهد شد.کلی آدم از دیروز به ایشان در مورد کذب بودن توییتشان توضیح دادن، اما نه اصلاحی کردن نه توییت رو پاک کردن.
شرمی از دروغ گفتن ندارند، کسی هم اینجور مواقع اسلامش بخطر نمیافته که اعتراض کنه.
#دین_نمایشیایجاد کسب و کار توی ایران رو لبه تیغ راه رفتنه، تیغی که تمایل سیری ناپذیری به بریدن داره.رئیسجمهور قبلی آمریکا رو به بهانه نشر اکاذیب از توییتر انداختن بیرون.
#killinternetنفرتپراکنی و تندروی تنها روشیه که مدعیان بیاطلاع میتونن با اون از ابزار دین برای سواستفاده و تسلط روی دیگران استفاده کنن.
اشکال از من مسلمانه که یا اطلاع ندارم یا کوتاهی میکنم در اعلام برائت از این افراد و بهشون اجازه میدم با توهم ایمان خودنمایی کنند.نسخه ما برای طرف مقابل به معنای ازبین بردن معنای وجودی اون فرد باشه.
معمولا در جواب اینکه نمیخوای مهاجرت کنی، به شوخی میگم من میخوام آخرین نفر باشم، سماور رو خاموش کنم درها رو ببندم بعد.
امروز دوستم از اونور آب بهم گفت، پاشو بیا، سماور رو هم خاموشش کن، مهم هم نیست./۳به نظر میاد فلسفه زندگی برای انسانها نقش ویژهای بازی میکنه، تصورم اینه یکی از مهمترین عواملی که باعث میشه بعضی افراد از ادامه مسیر منصرف بشن از دست دادن همین معنای وجود هست.
اما این معنا برای هر فردی متفاوته، یکی از پولدار شدن لذت میبره، یکی دنبال رشده، /۱استفاده از انرژیهای پاک میرفت.
اما همه اینها نیازمند یک سیستم نظارتی و اجرایی سالم هست.
در یک سیستم فاسد، انرژی پاک دستمایه سوداوری آقازادهها میشه و دستگاههای بیکیفیت پرسود جایگزین تولید میشه، تاسیسات نمایشی جایگزین تجهیزات کاربردی میشه و سیستم نظارتی هم بجای نظارت/۳با یکی از دوستان توی آلمان امروز صحبت میکردم، از اوضاع هوا پرسیدم، واقعا دوست داشتم بدونم وضعشون چطوره!
گذشته از اینکه سرما (حداقل تو برلین) اونقدر شدید نشده، میگفت مشکل تامین گرما نداریم مساله الان برای دولت اینه که چکار کنن که برای سال آینده از گاز بینیاز بشن و برای گرما/۱بعضیها حساسن که احترام روحانیت از بین رفته، فارغ از اینکه آیا احترام به شغل درسته یا غلطه، سوالی که مطرحه اینه که توسط چه کسانی از بین رفته؟در کشوری که منفعت جمعی جای خودش رو به نگاه فرصتطلبانه کوتاهمدت بده، فقط به قهقرا رفتن و از دست رفتن فرصتها و یا نابودی منابع اتفاق میافته.
گاهی این نابودیها اثرات بلند مدتی دارند، گاهی برای همیشه جبرانناپذیرند.
اینطوره که کشورهای پیشرفته در مقابل بحران چارهاندیشی میکنند /۵این حرفها از سر استیصاله و لاجرم، چیزی که جای تعجب داره اینه که کسی هست این دست و پا زدنها رو باور کنه؟ https://twitter.com/mhkhoshbayan/status/۱۶۱۳۱۹۶۶۵۶۰۰۶۰۲۱۱۲۱…عدم وابستگی قاجار!!!
وابسته نبودند بلکه آلت دست بودن، اینو شاید ایشان متوجه نشه که آلت دست بودن رو خیلی هنوز هم درک نکرده.